Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenMR LUCAS' profiel

MR LUCAS
MR LUCAS
Putten

MR LUCAS' oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   04-2016   -   heden
In mijn kinderjaren was dit model van Mercedes-Benz één van mijn favoriete Dinky Toys. Toen schaal 1:43 nu schaal 1:1! Een geweldige auto met Comfort geschreven met een hoofdletter C!

Oldtimer Mercedes-Benz W121 190
 
Eigenaar in de periode:   07-2005   -   04-2016
In mei 2004 sierde een MG B de cover van het tijdschrift Auto Motor Klassiek. Ik kon het blad niet in de tijdschriftenwinkel laten liggen en vertelde mijn vrouw dat ik van jongs af aan altijd gecharmeerd was geweest van dit model. Je zou kunnen zeggen een nieuwe belangstelling ontwaakte na al die jaren van mijn jeugd. Hoewel ik geen twee linkerhanden bezit zat het compleet restaureren van een auto er niet in. Wat kun je dan beter doen dan zeer gericht op zoek gaan naar een MG B die wel aan je wensen voldoet. In het AMK werd aangeraden je uitvoerig in te lezen Veel tijd werd er besteed aan het zoeken op internet naar de ideale auto, maar wanneer je de auto in het echt ging bekijken was het vaak een afknapper. Bij Classiccars Friesland vond ik deze auto.

Oldtimer MG MGB
 
Eigenaar in de periode:   07-1982   -   02-1984
Het eerste model Jetta vond ik een schitterend model, dit in tegenstelling tot de gangbare mening dat het een Golf 1 met kofferbak was. De importeur lanceerde in 1982 een geweldige aktie, voor een zeer geringe meerprijs kreeg je de kofferbak erbij. Dat was voor mij de reden om toe te happen. Het was een Jetta C, maar de bumper zijn van de CL, wieldoppen van een GLS, het achterpaneel rondom de kentekenplaat was zijdeglas zwart gespoten. Begin 1984 verscheen Golf 2. In die tijd was het normaal dat je 2 jaren met een auto deed en dat betekende het afscheid van deze auto. Wanneer je het kenteken opzoekt blijkt de auto nog steeds ergens in Nederland te zijn, vermoedelijk staat deze ergens stil te wachten totdat ze ontdekt wordt als barnfind.

Oldtimer Volkswagen Jetta I

MR LUCAS' autoverhalen

Flashback To The Sixties      2
Een droom van een jongen van 12 is uitgekomen.
Assepoester wordt statige Lady in black!
(vervolg Opsporing Verzocht!)
Opsporing Verzocht!
Wie waren de vorige eigenaren?
Concoursstaat betekent niet dat je auto af is!      4
Je kunt op zoek gaan naar de perfecte auto en tot de ontdekking komen dat er nog wat werk te doen is. Dat heb ik met plezier af gemaakt,
Een souvenir uit Cochem
Op vakantie gaan doe ik heel graag. Dat vind ik een leuk bezigheid. De laatste jaren geregeld naar onze buren, Duitsland

MR LUCAS' vrienden

CarRelation-lid falco

MR LUCAS' berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


falco  21-03-2011 - MR lucas, De giulia is niet blauw meer maar wit. Mvg Falco.
falco  23-02-2011 - Dag Mr Lucas, Ja na het gesprek vanavond meteen achter de pc die niet zo snel is als mijn Alfa maar ja dit is wel heel leuk . Cioa Falco.
lex  23-02-2011 - je heb gelijk met dat brilletje, op de rdw kan ik niet terug vinden dat hij is geinporteerd.. en dat hoog op de wielen staan, tja, een kever met terein cappaciteiten misschien?
Erik  28-01-2011 - Dag Mr Lucas, leuk dat je de eigenaar van de Alfa Romeo Giulia 1300 Super wilt attenderen op CarRelation. Hoe meer leden, hoe leuker. Groet, Erik ps. Feedback op / suggesties voor de site zijn welkom, hoor!
Erik  12-01-2011 - Beste Lucas, misschien wel aardig om aan je te vermelden aangezien je enkele gespotte oldtimers hebt toegevoegd: sinds vandaag kun je extra gegevens toevoegen aan je gespotte oldtimers. Mvg, Erik
Erik  07-01-2011 - Hi Mr Lukas, Natuurlijk van harte welkom op CarRelation. Leuk dat je vanavond de nodige gespotte oldtimers heb toegevoegd. Mocht je feedback hebben op de site, dan verneem ik dat graag. Mvg, Erik