Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenThomasS' profiel

ThomasS
ThomasS
Amersfoort

ThomasS' auto

 
Eigenaar in de periode:   01-2009   -   heden
Ik ben de trotse eigenaar van een super leuke Kever 1300. Ben er echt blij mee en heb al zin om er heerlijk in de zomer mee rond te rijden! Toen ik hem kocht had ik eindelijk mijn klassieker die ik al lang zo graag wilde. Er volgt nog een betere foto.

Oldtimer Volkswagen Kever 1300

ThomasS' autoverhalen

Over de 70.000 km
Daar is ie dan, de 70.000ste km!
Dan eindelijk gevonden!      2
Het heeft dan even geduurd, maar dan heb ik mn droom auto toch gevonden!
Mooie chroom gespoten velgen
Die plekken die op de velg zaten naast die mooie chrome wieldop zijn toch echt niet mooi!

ThomasS' vrienden

CarRelation-lid Erik
CarRelation-lid Shane

ThomasS' berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


Jetske  27-05-2009 - Hey! Thanks!! Ben er zelf ook echt ultiem blij mee. Maakt m'n autootje echt 'af', zeg maar :) En 't is maar 50 euro voor 'n setje van 4 white walls, dus da's best oké! Zou 'k gewoon doen dus als ik jou was!!
Erik  01-03-2009 - Hi Thomas, Leuk dat je jezelf hebt aangemeld! Ik vind de foto van je Kever eigenlijk wel een heel mooi/apart. Het is een beetje mysterieus. Ken je nog mensen met oldtimers? Ik ben natuurlijk altijd op zoek.... Groet, Erik ....en meer verhalen zijn welkom ;-)
Shane  27-02-2009 - Hee Thomas! Leuk dat je ook meteen een profiel hebt aangemaakt:) Wel grappig dat we elkaar bij de Siero tegenkwamen, we moeten echt een keer met wat kevers uit Amersfoort meeten! Wordt vast leuk, iig succes met het bijwerken van de lak en ik spreek je nog wel Gr Shane