Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepennoobaddieizpurvs profiel

noobaddieizpurv
noobaddieizpurv
Niedorp
Nvt

noobaddieizpurvs oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   11-2010   -   heden
Eerst verliefd, toen behoorlijk balen. Nu hij weer door de APK is gaat het weer goed met ons. Ik wilde een Volvo voor dagelijks gebruik. De boodschappenauto van mijn vrouw moest hiervoor het veld ruimen. Zij kreeg mijn dagelijkse Chevrolet. Zo'n Koreaans tupperware doosje, (Daewoo). Uiteindelijk geruild met iemand die de kennis en het geld niet had om de Volvo op straat te houden.

Oldtimer Volvo 164
 
Eigenaar in de periode:   08-2002   -   heden
Ik kreeg deze auto van vrienden omdat ik ze heb geholpen bij de bouw van hun huis. Het was een wrak, maar niet verrot. Hij is in 1994 uit Tsjechie gehaald door een beunhaas die dacht dat hij er een klapper mee kon maken. Hij heeft hem pas na 8 jaar kunnen verkopen. voor hoeveel weet ik niet, ik kreeg haar kado. De eerste eigenaar was Dhr. Jiri Valente uit Gotwaldow. {Dat heet nu Zlin} Hij moest wel een hele grote hielenlikker wezen of erg fanatiek communist, anders kon of mocht je in dat land niet zo'n dure auto aanschaffen. Omdat ik het originele kentekenbewijs nog heb weet ik alle vorige eigenaren nog. Dit boekje is voor mij vertaald door een tolk Tsjechies die ik via mijn werk tegenkwam. Dit was Mevr. J. van Unnik Adamova, van vertaalbureau PRAHA.

Oldtimer Hillman Minx Deluxe Saloon

noobaddieizpurvs autoverhalen

Miskoop      2
Eerst blij met mijn notarissenbak. Toen spijt, nu gaat het wel weer.
Van wrak tot rijklaar      3
Nog nooit van een Minx gehoord. Ik vond het gewoon een heel leuk model. Minx betekend; Ondeugende meid.

noobaddieizpurvs berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


Erik  21-02-2009 - Hallo Noobaddieizpurv, Ik heb het inmiddels zo gemaakt dat de ingevoerde tekst [bij auto] niet gewist wordt als bijvoorbeeld de ingevoerde jaartallen niet rijmen. Met vriendelijke groet, Erik