Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenSyls profiel

Syl
Syl
Zwolle
Achterwielaandrijving, spartaans, lichtgewicht... Driften!

Syls oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   04-2009   -   heden
Gekocht om mee te leren driften.

Oldtimer Opel Manta B
 
Eigenaar in de periode:   02-2008   -   heden
Gekocht vanwege de onderdelen, nooit mee gereden en inmiddels in stukjes afgevoert.

Oldtimer Opel CITY
 
Eigenaar in de periode:   10-2005   -   heden
Ben echt helemaal gek van het lijnenspel, strak simpel, en een mooi kontje. Deze auto is gewoon zoals een auto moet zijn lichtgewicht, & achterwielaangedreven. Alleen de power mist nog een beetje.. hier word aan gewerkt in de vorm van een 2.0 8V met dubbele dellorto's... Leuke toevalligheid is dat deze auto exact 6 jaar voor mijn geboorte van de band kwam rollen, 18-01-79 voor de auto en 18-01-85 voor mij. Als het aan mij ligt gaat deze auto niet meer weg.

Oldtimer Opel CITY AUTOMATIC
 
Eigenaar in de periode:   01-1979   -   heden
Mijn Daily, eigenlijk zorg ik best slecht voor deze auto.. zo heb ik em laatst op een boom geparkeerd en ''rag'' ik er best wat mee af. Echter als het puntje bij paaltje komt ben ik erg gek met deze ''City'' mijn altijd trouwe daily.

Oldtimer Opel CITY AUTOMATIC
 
Eigenaar in de periode:   05-2002   -   02-2007
''De'' auto waar het mee begon, inmiddels gesloopt...

Oldtimer Opel CITY

Syls autoverhaal

Met dank aan.      2
In principe was ik vanaf mijn geboorte af al een autoliefhebber. Op school tekende ik alleen maar auto's en.....

Syls vrienden

CarRelation-lid Erik
CarRelation-lid Jetske

Syls berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


Jetske  18-04-2009 - Een bijzondere kever aan Meppelerstraatweg?? Nee nog niet gezien! Maar dat zal dan niet lang meer duren :) En ach ja, technisch probleem.. Vrees dat dat een typisch ouwe auto-ding is (ik was nog zó gewaarschuwd..!), haha. Maar als jij graag wilt dat het een Volkswagen-ding is.. ghehe, be my guest ;)
Jetske  17-04-2009 - Ha Syl! Mja, ik heb wel al aardig wat rondgereden weer, ook in Assendorp, maar het technische probleem wat telkens weer terugkwam maar nu weg léék te zijn is toch weer terug.. Mijn mooie Madame staat dus wederom bij Aircooled in Deventer... Erg jammer, en frustrerend ook, maar wat doe je eraan. Gr.!
Jetske  03-02-2009 - Haha ja, you do that. Vooral in Assendorp valt ie geregeld te spotten. Er staat er overigens nog één, aan het Assendorperplein, maar die van mij is natuurlijk mooier. Dat snap je. Hehe.
Erik  03-02-2009 - Hi Syl, Groep aangemaakt! Functies voor groepjes zijn nog niet echt spannend; ik wil er wel aan werken. Maar wel leuk om zo mooie overzichten te zien van modellen of merken. Feedback altijd welkom, hoor! Groet, Erik
Erik  03-02-2009 - Hi Syl, Is het wat om een Kadett C groepje op te zetten? Voor algemene Kadett C's of specific de City modellen? Hoe zie je dat? Ik hoor het wel! Groet, Erik
Jetske  03-02-2009 - Hey, thanks voor je berichtje! En op het moment staat deze mooie zwarte ook even stil hoor (nasty weer op 't moment voor zo'n ouwetje). Maar rond maart haal ik 'r weer van stal en rijdt ze weer rond in Zwolle, dat dan weer wel ;)
Erik  02-02-2009 - Hi Syl, heel erg leuk om je verhaal te lezen! De passie spat er vanaf! En ook leuk dat je al je auto's hebt toegevoegd! CITY it will be! Erik