Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenRico's profiel

Rico Nijhof
Rico Nijhof
Enschede

Rico's oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   11-2008   -   heden
Verkregen bij een ruil, sindsdien een hoop ellende, maar nu doet hij het eindelijk goed. Op de terugweg van de ruil kapotte dynamo, nog geen 100km later lekke waterpomp en als klap op de vuurpijl begaf de hoofdremcilinder het. Nu eindelijk rijdend, en hij houdt het aardig vol! Nog even wat werk doen zodat hij weer wat jaartjes mee kan, en dan ga ik volgend voorjaar maar weer eens op zoek naar iets anders!

Oldtimer Austin Glider 1100 MKII
 
Eigenaar in de periode:   09-2008   -   heden
Samen met een groene Dolomite (die inmiddels verkocht is) aangetroffen in Amsterdam. Omdat een eerder gekochte Dolomite niet meer te redden bleek met mijn studentenbudget. Deze auto had bij aankoop een kapotte drukgroep en nog best wat werk. Inmiddels loopt hij als een zonnetje, en heb ik een overdrive bak ingebouwd. De groene Dolomite had een kapotgedraaid blok, daar is het blok uit mijn eerder gekochte Dolomite in gekomen en ook wat werk aan gedaan. Hij is daarna geruild voor iets anders leuks!

Oldtimer Triumph Dolomite 1850HL
 
Eigenaar in de periode:   09-2008   -   11-2008
Toen ik deze auto samen met mijn andere Dolomite kocht, lag er een kapot motorblok in. Verder kon hij wel een flinke poetsbeurt en anti-roest behandeling gebruiken. Gelukkig had ik nog een donor-auto met een goed motorblok. Dus na flink wat uurtjes werk had ik een goede auto! Maar 2 Dolomites was toch niet alles, dus heb geruild tegen een leuke Austin Glider die ik tegenkwam.

Oldtimer Triumph Dolomite 1850HL
 
Eigenaar in de periode:   06-2007   -   09-2007
Nadat ik door een vriend aangestoken was met het Mini virus ben ik samen met een andere vriend rond gaan kijken naar een opknappertje. Toen vonden wij een ontzettend leuke Mini 1000, die echter nog wel wat aankleedwerk nodig had. De foto's zijn van het eindresultaat met blokjesdak, chroomwerk en velgen vernieuwd!

Oldtimer Mini 1000 E

Rico's vrienden

CarRelation-lid Nick Gralike

Rico's berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


Kevertje  10-12-2008 - Een vriend van me heeft het zelfde motief als jouw oude mini op zijn auto. Is wel grappig!