Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenmeesterjos' profiel

meesterjos
meesterjos
Groningen
Ik ben Jos 37 jaar, getrouwd en vader van 4 kinderen. Samen delen we ons geluk in onze Citroën DS uit 1971, een Fiat 500 van 1972, een Citroën DS Break van 1975 én een Citroën CX van 1986. We proberen al deze mooie auto's zolang mogelijk op de weg te houden.
Citroën DS/ID Citroën DS/ID
Citroën DS/ID  
Mijn Hyves   

meesterjos' oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   05-2009   -   heden
Bijna mooi van lekijkheid zou ik zeggen, maar inmiddels heeft haar schoonheid mijn hart gewonnen, en ook van de rest van het gezin. Deze redelijk zeldzame Citroën heeft wel wat aandacht nodig; een fout geplaatste aandrijfas, slecht plaatwerk, nieuwe tapijt, raamrubbers, olielekkage...en wat al niet meer dat ik ga tegenkomen. Toch hebben we haar voordelig gekocht, en gaan we ter zijner tijd met haar bezig om te restaureren. Eerst gaan we samen met haar naar haar geboorteland vakantie houden!

Oldtimer Citroën DS/ID
 
Eigenaar in de periode:   11-2006   -   heden
Naast mijn vrouw en kinderen mijn allergrootste passie; een DS bezitten en te rijden.

Oldtimer Citroën DS/ID

meesterjos' autoverhaal

Mijn eigen Snoek?
Eigenlijk had ik nog nooit in een Snoek gereden, en ook toen ik mijn eerste kocht kon daar ook niet in gereden worden, zó "krokant" was deze dame.

meesterjos' vrienden

CarRelation-lid dolf

meesterjos' berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


Dennis de Rijk  05-10-2009 - Hey Jos, het begint te vlotten..heb enkele nieuwe foto's geplaatst. Misschien vind je het leuk om een kijkje te nemen! Groet, Dennis