Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenKlaas Johannes' profiel

Klaas Johannes van der Linde
Klaas Johannes van der Linde
Eemsmond
Geb.1950 en geinteresseerd in alles wat oud is. Mijn voorkeur: Amerikaanse oldtimers. Van huis uit plaatwerker/monteur. Nu vutter, wat mij prima bevalt. Kan niet stilzitten, dus moet bezig zijn.
BMW 7-series Chenard & Walcker Y9C
Chevrolet Fleetmaster Fiat 238E
Mercedes-Benz 601KB28 Mercedes-Benz W123
Mercedes-Benz W108 280SE Opel Kadett A
Opel Rekord C Opel Kapitän L P2
Opel Olympia Volkswagen Kever

Klaas Johannes' oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   09-2016   -   heden
Een auto die je niet zoveel meer ziet in deze 4 deurs uitvoering. Voorzien van een 6 cil. boxer motor met een handbak met 3 versnellingen. Stuurt echt super licht. Trekt echt als een leeuw. Is TOP gerestaureerd met nieuwe hemel en nieuwe bekleding, gedaan door Jacob Kruithof te Beilen. (Voorheen Stadskanaal) Motor zit achterin. Prachtige blauwe kleur wat origineel is. Door de achterbank naar voren te klappen ontstaat er een grote bergruimte. Voorin ook berg ruimte, die met een sleutel is te openen. Het is een lage auto. Heb hem gevonden op Kapaza.be. Het verbruik bij normaal gebruik is 1:9 wat redelijk zuinig is. Nooit op LPG gelopen. Achter voorzien van een panorama ruit. De bodem is geheel blank, en nergens een roest spoortje te vinden.

Oldtimer Chevrolet Cevrolet Corvair
 
Eigenaar in de periode:   09-2016   -   heden
Deze Opel A Kadett heb ik van een echte liefhebber. Is echt in nieuw staat, nooit aan gelast. Jaren terug eens gespoten i.v.m. doffe lak. Kofferbak zit vol met reserve onderdelen. Is nu ook APK vrij!

Oldtimer Opel Kadett A
 
Eigenaar in de periode:   10-2014   -   heden
Vond dit model altijd al mooi, en nu kwam ik dit gestrande project tegen in Dronten, van iemand die 15 jaar !!! terug was begonnen met restaureren. Door ziekte is het gestrand. Was origineel Zilver kleurig, maar is eens Rood gespoten. Komt van 1e eigenaar, wat zeldzaam is te noemen. Wil hem weer compleet opbouwen. Leuk winter klusje. Moet helemaal compleet zijn, afwachten dus. Eerst maar de tectyl verwijderen, en zien hoe het er uit ziet. Tot nu toe zeer weinig laswerk.

Oldtimer Opel Rekord A
 
Eigenaar in de periode:   01-2014   -   heden
Prachtige W120 180Db Benz, en ook nog een Diesel. Geboren in Duitsland (1959), en later ge emigreert naar Belgié, daar als dagelijkse auto gebruikt. Vandaar verhuist naar Nederland, en nu in het Noorden van NL. Is ooit eens gespoten, maar nooit aan gelast. Is nog in super mooie staat. Zéér zuinig in gebruik nl: 1: 20 gemakkelijk haalbaar. Een werkers auto, geen stuur of rembekrachtiger. Het is het 2e type met brede grill, en brede bumpers. Uitgevoerd in 4 deur's, ook ideaal voor verhuur van o.a. trouwerijen. Prachtige donker blauwe kleur tegen zwart aan. In de volksmond werd deze ook wel Ponton of Bolhoed genoemd. Ik noem hem maar gewoon Benz.

Oldtimer Mercedes-Benz W120 180Db
 
Eigenaar in de periode:   04-2013   -   heden
Op Internet kwam ik deze Le Baron cabriolet tegen. Te koop aangeboden wegens ziekte van 78 jarige man. Even gebeld, en gaan kijken in Beekbergen waar hij stond. Alleen gebruikt bij zomerdag op de camping, waar deze man een Chalet had. Een bod gedaan, toen een cabrio rijker. Probleemloos 180 km naar huis gereden. Heeft in 2 jaar maar 35 km gereden, bij mij vast en zeker meer. Paar kleine dingen repareren, zoals het motortje van de elektrische kap. Klaar voor de APK. Even afwachten dus, denk dat het wel goed gaat. Mooie 2.6ltr automaat, nu wachten op mooi weer, want deze auto is het mooist met de kap open. Geheel in originele staat, en voorzien van o.a. airco/alarm/cr.controll el.ramen en kap/ sprekende computer/radio en breedte lichten enz. Met de nieuwe regels: € 120 p/jr.

Oldtimer Chrysler  Le Baron 2.6 ltr.
 
Eigenaar in de periode:   12-2012   -   heden
Weer een mooie audi 100cc van 02-1986 gevonden, en in Nieuwstaat van 1e eigenaar (1935) uit Duitsland, met nog geen ton op de klok. dat is nog geen 4000km per jaar! Ruikt binnen nog als nieuw, en de stoffen bekleding echt in nieuwstaat. De oude man is er zeer zuinig op geweest, en eigenlijk nooit bereden met regen, laat staan met pekel. Altijd verwarmde garage gestald geweest. Koffer ruimte ook in ongebruikte staat. Voorzien van schuifdak en stuurbekrachtiging, en originele audi radio met electrische antenne. 4 kopsteunen. Perfeckt lopende 5 cilinder. Een niet rokers auto, en dat is te merken en te zien. Lpg in laten bouwen, en vervolgens naar de RDW, met lof van de keurmeester. Prima gegalvanseerde auto voor dagelijks gebruik, die goed mee komt in het huidige verkeer.

Oldtimer Audi 100cc
 
Eigenaar in de periode:   11-2012   -   heden
Deze in Nederland zeldzame Ford Cortina 1500 GT uitvoering vind je hier eigenlijk niet, er zijn maar een paar bekend. In tegenstelling tot Engeland, waar er honderden zijn. De eerste eigenaar uit Engeland heeft hem een totaal restauratie laten ondergaan in Engeland, en vervolgens 25 jaar weggezet. Na zijn overlijden heeft de familie hem verkocht aan iemand uit Voorburg, die hem maar een paar maand heeft gehad, ik kreeg de kans om hem te bemachtigen. De originele boekjes zijn er nog bij. Deze auto verkeerd echt nog in Nieuwstaat! Een echte liefhebbers auto dus. Km stand 75000. Op kenteken een '65, maar in de boekje's een '63. Wil verandering van het kenteken aanvragen bij de RDW te Groningen. Is in principe te koop,maar aan een echte liefhebber.

Oldtimer Ford Cortina MK1 1500 gt
 
Eigenaar in de periode:   10-2012   -   heden
Komt van het Opel Museum te Tijnje, waar hij dik 23 jaar heeft gestaan. Tot nu dus. In de prachtige kleur Room wit. Mooie strakke originele 4 deurs, met Blauwe leren bekleding. Auto is in nieuwstaat! Zowel buiten als binnen. Is in Zwitserland gemaakt, en de eerste Zwitserse eigenaar bood hem te koop aan in 1989, waarna hij verhuisde naar het Friese Museum. Voorzien van stuurversnelling, met toch 2 stoelen voor. Zeer grote kofferbak. Achterzijde is voorzien van 4 ronde achterlichten, wat de auto speciaal maakt, zijn niet veel van gebouwd. De tellerstand staat nu op 80.000 echte kilometers. Nooit in gerookt. Voorzien van Blauwpunkt radio. Tank inhoud van 45 liter, goed voor ruim 450 km rij plezier. Geeft veel bekijks, ook door het vele chroom. Is maar een half jaar gemaakt.

Oldtimer Opel Rekord B
 
Eigenaar in de periode:   07-2012   -   heden
Was eigenlijk op zoek naar een PV 444, maar het werd de Volvo PV 544 uit 1963 van Albert, ook een oldtimer liefhebber, die meerdere oldtimers op stal heeft staan. Deze goed verzorgde '63 Katterug heb op 07-08-2012 laten halen door Eastend (Uithuizen) uit Overdinkel. Nederlandsche auto, dus geen import. Mooie originele Olijf groene kleur. Heeft oudere restauratie, wat goed is gebeurd. Is absoluut roestvrij. Voorzien van B18 motor. Als extra's: Radio/CD/Trekhaak/Zonnekap, en gordels en met een kleine historie met foto's van restauratie. Oudere taxatie aanwezig.

Oldtimer Volvo PV544 C
 
Eigenaar in de periode:   04-2012   -   heden
Duitse degelijkheid, met een prijskaartje van 1650 Mark. Deze Opel P4 van 1935 komt oorspronkelijk uit Praag. Ingevoerd door iemand uit Uithoorn in 1992. RDW heeft ook toen nummers ingeslagen, en een slapend kenteken toegekend. Doorverkocht naar iemand in Zeeland, wederom ingeruild, en verhuist naar Brunssum in Limburg. Zag hem op Marktplaats te koop staan bij www.route66customs.nl waar ze mooie Motoren en Auto's (ver)bouwen. Het was een gestrand projekt, lijkt redelijk kompleet, en voor mij dus een hele goede basis om te restaureren naar originele staat. Was nog een kleine historie bij, wat altijd leuk is. Ook een kompleet Werkplaatsboek, wat dus goed van pas komt! Is weer een leuke uitdaging, en ben weer van de straat! Foto's en verhaal van de restauratie volgen t.z.t.

Oldtimer Opel P4
 
Eigenaar in de periode:   03-2012   -   heden
Statige auto uit de Opel stal. Destijds was het een auto voor de welgestelden onder ons. Veeartsen, doktoren, hereboeren, enz. Deze is in originele toestand, en heb hem via een tussen persoon uit Tilburg, waar hij 4 jaar heeft gestaan, en die had hem van 1e eigenaar uit Zwijndrecht. In het vooronder de 6 cilinder lijn motor. Voorzien van 6 Volts installatie. Hand versnelling aan het stuur (3) Mooie stoffen bekleding in goede staat, met slaapstoelen. Zeer ruime koffer ruimte, en voorzien van veel chroom. Het instappen is even wennen, door het lage voorraam. Staat nu op 95.000km, kan de echte stand zijn, gezien de auto. Het wachten is nu even op de APK keuring. Zo te zien, moeten alleen de ruitenwissers vervangen worden, en lampje in nummerbord verlichting. Is nu APK oke

Oldtimer Opel Kapitän L P2
 
Eigenaar in de periode:   08-2011   -   heden
Deze in Nieuwstaat verkerende BMW 733i kwam op mijn weg, en kon het niet laten om hem te kopen. Mooie stoffen bekleding, getint glas, en voorzien van automaat. Altijd gekoesterd door Zwitserse eigenaar, en nooit sneeuw, laat staan pekel gezien. Is dan ook echt puntgaaf, en in Nieuwstaat!

Oldtimer BMW 7-series
 
Eigenaar in de periode:   07-2011   -   heden
Deze in originele toestand verkerende Duitse Camper van het merk Arnold is van 1981 en nog in Nieuwstaat. Voorzien van alle documentatie vanaf nieuw. Is vanaf 1981 maar 2 maand per jaar gebruikt, en vervolgens in garage gestald geweest onder een dikke deken. Dit alles volledig aantoonbaar. Door het donkere mahonie interieur, en de bonte bekleding, ga ik hem binnen moderniseren, en voorzien van lichtere bekleding. Is inmiddels al voorzien van zonne panelen en automatische satteliet schotel. Buitenkant was iets verbleekt door de jaren. Heb hem inmiddels laten cleaneren, en de mooie kleur kwam weer tevoorschijn. Met het moderniseren ben ik inmiddels begonnen. Verdere foto's ervan volgen.

Oldtimer Mercedes-Benz 601KB28
 
Eigenaar in de periode:   04-2011   -   heden
Deze prachtige originele keiharde ongelaste Mercedes 280SE gevonden bij verzamelaar in Slagharen. Komt uit Californië, waar het kenteken is afgegeven op (let wel) 25-12-1969. Dit is in Nederland niet mogelijk op 1e kerstdag! Heeft daar totaal 45.000km afgelegd, en dat voor een Nieuwprijs van 17.700 DM. In 1969 zijn er 25.081 van dit model gemaakt. Is ingevoerd in NL op 24-05-1998, door verzamelaar in Slagharen, en kreeg het Kenteken van DR-70-75, hij heeft hem zeer weinig gebruikt. Was geschorst vanaf 2001. Deze oudere man heeft hem voorzien van een wit stuur met claxonring (wat toen een optie was) maar het originele stuur is er uiteraard ook nog bij. Verder geheel origineel met radio AM/FM, met zwart leren bekleding, en in sublime staat!

Oldtimer Mercedes-Benz W108   280SE
 
Eigenaar in de periode:   10-2010   -   heden
Deze 4-deurs overjarige Opel C Record van 1972 kwam ik per ongeluk tegen in Groningen. Heeft vanaf nieuw (1972-1999) in een Belgische garage gestaan, en gebruikt als demo. Is nooit verkocht, en dus blijven staan tot... iemand uit Winsum (gr) hem kocht in 1999, en jaren heeft gebruikt als 2e auto. Tegen de tijd dat hij hem wilde verkopen, heeft hij hem laten spuiten. Dit was nodig omdat de kleur was verbleekt. Is NOOIT aan gelast of geplamuurd. Nog voorzien van de originele radio. Een zeer harde auto met nu slechts 68750 km. op de klok. Volgens de eigenaar echte km! Nergens een spoortje van roest! Laten keuren bij de RDW te Groningen, en in nieuwstaat bevonden. Ik denk dat ik er een LPG installatie in ga bouwen. Een tijdje mee rijden (oldtimerritje's) en weer verkopen/ruilen

Oldtimer Opel Rekord C
 
Eigenaar in de periode:   04-2010   -   heden
Gevonden in Rietberg bij Bieleveld in Duitsland. Van een oude oma gekocht geboren 10-04-1931. Die had hem nieuw gekocht, en alleen bij mooi weer bereden. Kilometerstand bijna 77000km!!

Oldtimer Mercedes-Benz W201 190D
 
Eigenaar in de periode:   06-2010   -   heden
Deze keiharde Opel A Kadett van 1965 gevonden in gestripte staat ergens in Zwaagwesteinde. Hij is afkomstig van (overleden) 1e eigenaar die hem nieuw kocht, en 5 jaar heeft bereden. Vervolgens ingeruild op een Ford Tudor. De dealer heeft hem toen in de showroom gezet tot 2009! Dus 40 jaar!! Vervolgens verkocht aan een opa in Friesland, die hem volledig had gestript om hem weer in Nieuwstaat te brengen. Waarom is mij niet duidelijk. Nergens een spoortje van roest te vinden! Alleen spuiten was voldoende geweest. Nu hij dan toch volledig is gestript, maak ik hem dan maar helemaal blank aan de onderkant, en ga hem dan (laten) spuiten aan zowel de onder/binnen en buitenkant. Nog op kenteken 1e eigenaar, met rekening aankoop nieuw voor Fl. 5650,00 incl. Ballpoint met logo dealer.

Oldtimer Opel Kadett A
 
Eigenaar in de periode:   12-2010   -   heden
Mijn GROOTSTE wens is eens........deze! Wie heeft er een afgetrapt ding staan? Ik hou me aanbevolen!!!!!

Oldtimer Chevrolet Corvette
 
Eigenaar in de periode:   03-2010   -   heden
Bijzonder mooie originele Merc 380 SEL van 1e eigenaar uit de USA. B.jr. 02-1981. Incl. USA titel.

Oldtimer Mercedes-Benz W126 380 SEL
 
Eigenaar in de periode:   01-2010   -   heden
Deze toch wel bijzondere en redelijk zeldzame auto heb ik verkregen door inruil. Niet echt een mooie blikvanger (mijns inzien), maar gezien zijn verleden toch heel interesant. In 1979 aangekocht door de Nederlandse Ambassade te Brussel, en bereden door Minister Luns en zijn privé chauffeur.

Oldtimer Volvo 262C
 
Eigenaar in de periode:   11-2008   -   heden
Maffia Bolide. Kwam deze toevallig tegen, na verkoop van m'n Chenard aan een museum. Deze auto was van een taxi chauffeur uit Almere. Deze had hem verkocht aan een Limo verhuur bedrijf. Dat bedrijf heeft hem laten restaureren in Polen tot Nieuwstaat.

Oldtimer Chevrolet Fleetmaster
 
Eigenaar in de periode:   01-1997   -   heden
Van 1e eigenaar uit Californié, 60.ooo myl. In Top staat! Is altijd mee ge- race't in de USA. Opgeboord tot 6.4 ltr. Top vér boven de 250, kwart myl in assen met staande start: 9,8 sec.

Oldtimer Chevrolet Corvette Stingray
 
Eigenaar in de periode:   06-2008   -   heden
Perongeluk tegen aan gelopen. Koper poetsen voor gebruik! Is volledig gerestaureerd! Ook motorisch. Top snelheid van deze luxe 4 deurs, is let wel 65km/hr. Echt een uniek exemplaar. Is ook te koop i.v.m. meer oudjes.

Oldtimer Chenard & Walcker Y9C
 
Eigenaar in de periode:   04-2008   -   heden
Gekocht in volledige gerestaureerde staat. Klaar op spuiten na. (Helaas was toe zijn geld op) Dus maar weg doen. Jammer voor hem, lukky for me!

Oldtimer Volkswagen Kever
 
Eigenaar in de periode:   05-1996   -   02-2009
Vond hem in een old timerblad, en stond in Maasdijk.

Oldtimer Chevrolet Corvette
 
Eigenaar in de periode:   01-2007   -   08-2008
Zeldzame PV 444a. (4 geregistreerden in de wereld) Van verzamerlaar uit Zweden gehaald.

Oldtimer Volvo PV444a
 
Eigenaar in de periode:   05-2007   -   05-2008
Uit San Jose gehaald van 1e eigenaar (86) met 50.000myl.

Oldtimer Lincoln Mark V
 
Eigenaar in de periode:   01-2006   -   06-2007
Hele mooie ongerestaureerde Merc.

Oldtimer Mercedes-Benz W123
 
Eigenaar in de periode:   04-2005   -   07-2006
Ik vond deze auto in Losser. Het was een duitse Opel Monza 2.8 Coupé. Vanbinnen als nieuw, buitenkant had aandacht nodig.

Oldtimer Opel Monza
 
Eigenaar in de periode:   01-2005   -   01-2006
Gekocht ergens in Friesland. Motor liep niet zo als het hoorde. Ik was op het ergste voorbereid, maar het viel erg mee!

Oldtimer Volvo PV544

Klaas Johannes' autoverhalen

TOP gerestaureerde Chevrolet Corvair van 1960
4 deurs Chevrolet Corvair van 1960 in TOP staat
Opel A Rekord 1965
Een afleiding van de Chevy 2
Zwitserse Opel B Record      1
Zeldzaam model, is maar een half jaar gebouwd in Zwitserland. 1e eigenaresse, een zwitserse madam, 2e eigenaar: Opel museum te Tijnje in Friesland.
Katterug genaamd vanwege de ronde rug.
Rit in deze top klasse Volvo is steeds weer een feest. Voorzien van stoere zonnekap, voor sommigen mooi, anderen vinden het lelijk. Smaak verschilt.
Opel P4 uit 1935 in nieuw jasje.      1
Reeds met de restauratie begonnen, wat erg veel tijd vergd! Verloop van de restauratie probeer ik hier vast te leggen, met diverse foto's.
Een zeldzame Volvo Katterug PV444a uit 1949      4
Een kort verhaal over een zeldzame Volvo Katterug PV444a uit 1949. Op de wereld zijn er nog maar 4 geregistreerd! En dit is er eentje van!
De 7 serie was destijds het duurste vlaggeschip van BMW
Ook wel Sharknose genoemd. (haaie bek)
Amerikaanse W 108 van 1969
Kenteken afgegeven in Californie op 25-12-1969 (1e Kerstdag)
Opel A Kadett 1965      5
Duitse degelijkheid, zo stond de a-kadett bekend. Gemaakt in de daarvoor gebouwde fabriek te Bochum. Totaal geproduceerd 354.186 sedans.
Opel C Record 1972      1
Super mooie overjarige Opel C Record als DEMO gebruikt in België tot 1999.
Mercedes W201 Diesel      2
Van een oude mevrouw (1931) gekocht in Rietberg bij Bieleveld. Deze was 1e eigenaresse van deze Mercedes en heeft er bijna 77.000 km mee afgelegd.
Kever Top-Chop Hot-Rod in wording      7
Een verhaal over de ombouw van een gerestaureerde '76 Kever tot een Kever Top-Chop Hot-Rod!
Mercedes 380 SEL (W126)
Deze zeldzame harde Mercedes gevonden in Appelscha. Van 1e USA eigenaar, die zijn weg vond naar Nederland. Spot goedkoop daar door de lage dollar.
Ex Navo Dienstauto t.b.v. Minister Luns.
Volvo 262 c van 1979 met rijk verleden!
Corvette gekocht in gestripte staat.
Deze gestripte corvette gekocht in Maasdijk. Gestrand projekt in wording voor zijn vriendin.
Mercedes 230 C
Bijzonder mooie ongerestaureerde W123
Opel Monza 2.8 Coupé
Leuke Monza, toendertijd de duurste uit de Opelstal. Binnen was hij als nieuw, maar de buitenkant had aandacht nodig. Balken onder slecht.
Zeldzame en luxe Chenard & Walcker uit 1929      3
Een weergave van een zeldzame en luxe 4-deurs Franse Chenard & Walker met een cilinderinhoud van 1600cc uit 1929.
Maffia Bolide      4
Een verhaal over een "Maffia Bolide" Chevrolet Fleetmaster van 1949 in orginele staat. Velen worden "getopchopt", vandaar dat dit model schaars aan het worden is.
Volvo PV544 Katterug met slecht lopende motor       2
Deze Volvo PV544 Katterug heb ik gekocht met een slecht lopende motor. Ik vreesde het ergste, maar het viel erg mee!
Lincoln (45.000 mile) gevonden in San Jose (USA)      4
Deze Lincoln Mark V heb ik gevonden via internet in San Jose (USA) en is afkomstig van de 1e eigenaar (geboren: 1920). De auto had 45.000 mile op de klok.
Rode Chevrolet Corvette Stingray uit 1976      3
Overzicht van de rode Chevrolet Corvette Stingray uit 1976 met opgeboord motorblok (van 5.7 naar 6.4 liter) en volledige LPG-installatie. Snel en stoer!

Klaas Johannes' gewenste (droom)oldtimers

Chevrolet Corvette
     

Klaas Johannes' berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


HMidden  18-04-2018 - Beste Klaas Johannes, ik heb een vraag over een chenard&walker uit 1929. Zouden wij met elkaar in contact kunnen komen, ik probeer een prive mail te sturen maar helaas lukt dat niet. Mvg Henk
Dian  19-09-2016 - Hoi Klaas Johannes, is je Cortina nog te koop?
sander  01-07-2015 - goede middag. de man die de p4 van u gekocht heeft heeft alle mappen door gekeken maar hier zit geen kenteken in. volgens hem heeft hij er ook nooit een kenteken van gezien. heeft u het kenteken niet meer ergens in een kast of la liggen? of heeft u er anders ooit een foto van gemaakt? met vriendelijke groet, Sander
sander  26-06-2015 - goede middag, ik heb een vraag over de opel p4. deze heeft de nieuwe eigenaar ondertussen ook te koop staan. en ik wil hem graag kopen. ik ben met foto's van de papieren die er bij zijn bij de rdw in groningen geweest. maar het nummer dat er in gezet is is door de douane gedaan. en ik kan dus zo geen herkomst van de auto op geven. nu is de vraag heb je toevallig nog papieren van de p4 aankoop bon ofzo. ik zie op de foto's dat de motor er in zit. maar die is er nu niet meer bij heb je die motor toevallig nog? zonder bon maar met originele motor wordt het al wat makkelijker bij de rdw. of heb je nog gegevens van de vorige eigenaren zodat ik die hier voor kan benaderen. het zal voor de auto heel erg sonde zijn dat hij na 80 jaar in onderdelen verkocht moet worden. omdat er geen kenteken meer bij te krijgen is. alvast bedankt en met vriendelijke groet. s. oostland
Stainhoes  08-05-2015 - Dag Klaas, ik zie dat je eenzelfde Le Baron als ik hebt. De mijne is helaas door motorschade niet meer rijdbaar. Ik moet een 2.2 non turbo carburateurblok hebben, en kan niet anders dan een tbi blok krijgen. Erg jammer. Nu zoek ik eigenlijk zo'n blok of een goede carburateur ( Holley oid ) De moed is mij reeds diep in de schoenen gezakt. Heb jij de Baron nog? Gr. Ger Warink, Loppersum
Stainhoes  08-05-2015 - Dag Klaas, ik zie dat je eenzelfde Le Baron als ik hebt. De mijne is helaas door motorschade niet meer rijdbaar. Ik moet een 2.2 non turbo carburateurblok hebben, en kan niet anders dan een tbi blok krijgen. Erg jammer. Nu zoek ik eigenlijk zo'n blok of een goede carburateur ( Holley oid ) De moed is mij reeds diep in de schoenen gezakt. Heb jij de Baron nog? Gr. Ger Warink, Loppersum
albert  26-01-2014 - Hallo Klaas leuke Bens, heb je al wat meer foto's? ben wel nieuwsgierig.
albert  03-11-2012 - ben het met je eens wat de belasting betreft voor oldtimers. Ik vind, auto's met blauwe platen vrij laten.Alles met gele platen valt bij mij zowiezo al af als oldtimer.
4cv  29-04-2012 - woon in warffum tel 0595425373
eddy  14-04-2012 - Hoi Klaas Johannes ik zag dat je een reaktie had geplaatst op mijn opel olympia IK kom er maar niet aan toe heb ook nog een peugeot 203 van 58 Ik denk dat ik heel het spul maar verkoop en een kant en klare terugkoop
albert  14-04-2012 - Hoi Klaas Johannes De creme witte Olympia ga ik eerst eens afbouwen, en als ie dan klaar is doe ik hem denk ik toch niet meer weg, want dan vind ik hem denk ik zelf veel te mooi en kan er dan geen afstand van doen, hihihi. Deze auto is in feite helemaal nieuw. Is totaal uit elkaar geweest,(en nog dus,hihihi) elke schroef, en alles wat onbetrouwbaar was is vervangen of hersteld. Net als al het chroomwerk. Kon de auto dus heel goed bekijken, wat eigenlijk niet zo nodig was. Heb nog wel de rode katterug staan,die mag weg, heb er nu 3. Maar als je wil, stuur me maar ff wat foto's van de kapitan. Als ik de Olympia hier heb, ga ik ook weer verder met mn forum, waar ik hem weg heb heeft zich ook aangemeld. Kijken of we het weer nieuw leven in kunnen blazen. http://opelblitzoldtimer.forum-xl.nl Is niet alleen bedoeld voor Blitzen hoor. gr Albert
albert  14-04-2012 - Hoi Klaas, klopt, deze is ook niet van 47 maar van 52, maar dit bouwjaar kon ik niet kiezen. Ik heb hem hier ook nog niet, als allet meezit de 28ste. Foto's volgen nog wel gr Albert
Erik  14-01-2011 - Hallo Klaas, hoe gaat het? Een poos niet gesproken. Even een nieuwtje: je kunt sinds gisteren je "droomoldtimers" toevoegen aan CarRelation. Kijk maar eens in het linker menu bij "mijn profiel". Misschien leuk om Droom Corvette toe te voegen? Ik hoor het wel! Groet, Erik
eddy  13-12-2010 - hoi Klaas Johannes voor de strips kun je de volgende mensen even bellen maar je zal dit adress al wel hebben denk ik (of niet) Willem Bras in Nieuwendijk 0183-401176
A142v1969  27-08-2010 - Bedankt voor je snelle reaktie.de nieuwe eigennaar woont die wel in de buurt van eelde. Misschien vindt hij het ook wel leuk om zijn auto op de beurs te zien staan. Kan ik zijn E-mail adres krijgen. Of wil je vragen of hij zijn auto op de beurs in eelde neer wil zetten . dan hoor ik het graag . vriendelijke groeten André
Erik  13-08-2010 - Hi Klaas, een poos niet gesproken. Nu net een nieuw verhaaltje op CarRelation verschenen over octaangehalte. Gezien je achtergrond, wat is jouw mening over zijn 95-suggestie? Groet, Erik
havako  09-04-2010 - Las uw verhaal over de Volvo 262C Bertone waarbij 't lijkt als zou de auto te koop zijn. Kunt u mij een richting qua prijs aangeven waar u aan denkt qua verkoop ?!?
Erik  26-01-2010 - Aardig stukje tekst over de motoren
Erik  26-01-2010 - Zie ook: http://de.wikipedia.org/wiki/Volvo_260
Christel  08-09-2009 - Hoi Klaas, mogen wij een keertje bij je langs komen om naar je mooie rode corvette te komen kijken? Mijn vriend zijn droom is om er één te zien/voelen/in zitten/rijden... Wil je mij ajb mailen? Of kom je naar de American Sunday 20 september as in Wognum? Dat zou helemaal té gek zijn !! Hartelijke groetjes, Christel Lavooij ( Wognum )
meulmani  18-02-2009 - Imposante verzameling!
Erik  17-02-2009 - Klaas, dank voor je positieve berichtjes en goede ideeen! Ha, veel plezier en succes met de TopChopper! Groet, Erik ps. Leuk om weer een bolide van je te zien!
Kevertje  07-12-2008 - heey heey,, heb je al weer nieuwe foto's/verhalen over je unieke kever?? Ik zie en lees ze graag,, dus als je hebt plaats ze please op internet!! alvast bedankt!
Erik  15-09-2008 - Hi Klaas, Cool om je auto's te zien! Wat is de reden van de trekhaak op de Corvette? Dat zie ik toch goed?