Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenlex' profiel

lex
lex
Rotterdam

lex' oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   08-2010   -   heden
dit is mijn tweede kadett b, nog helemaal origineel. weinig kilometers en eerste eigenaar is bekend. originele aankoop nota in mijn bezit. ik vindt het een juweeltje. nooit een radio in gezeten. Rijdt nog lekkerder als mijn groene! Mijn zwak voor de b-kadett heb ik al vermeld bij de groene: het was onze eerste auto thuis. en tja, daar begint de passie dus. het is niet het model. de luxe (noppes, op regelbare daschboard verlichting na..), maar de emotie.. en dat is niet meetbaar.. Vorige eigenaar komt uit Heeze, evenals de eerste eigenaar. de auto is gekocht bij opel dealer Jacques vd Meulen in Eindhoven

Oldtimer Opel Kadett B
 
Eigenaar in de periode:   03-2010   -   heden
De opel Kadett b was de eerste auto die wij thuis hadden. een grijze, met rode bekleding, ook een standaard met lange pook. Mijn oldtimer moest dus een b-kadett worden. er zijn natuurlijk mooiere, luxere olditmers die ik ook geweldig vind en zeker ook herinneringen aan heb, Maar die b-kadett geeft dat gevoel van trots wat ik als 11 jarige ook had. Vorige eigenaar heeft hem een aantal jaar gehad, toen stond de auto in Ridderkerk. Ook heeft de auto een eigenaar in Barendrecht gehad. De auto is gekocht bij de opel dealer in Bergen op zoom.

Oldtimer Opel Kadett B

lex' autoverhaal

toch overstag met een b-kadett.      2
na lang wikken en wegen me toch maar op het pad van de oldtimer gewaagd. maar dan wel een opel Kadett b!

lex' gewenste (droom)oldtimers

Ford Taunus TC1
Ford Taunus TC1
   

lex' berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


MR LUCAS  23-02-2011 - Beste Lex, Inderdaad is het kenteken van 1966, echter wanneer je goed de foto zou bestudeert zie je door auto heen een bril als achterruit. die zijn vanaf de oorlog als eerste gebouwd tot 1953. Typisch vind ik dat hij nogal hoog op zijn wielen rijdt, dat doet mij denken aan een kever die geschikt is om ondiepten te doorwaden. MvG Lucas.