Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenDutchmans profiel

Dutchman
Dutchman
Schiedam

Dutchmans oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   03-2010   -   heden
De auto rechtstreeks van eerste eigenaar in Italie gekocht op 20 maart 2010. Rest verhaal volgt.

Oldtimer Alfa Romeo GT 2000 Veloce
 
Eigenaar in de periode:   07-2004   -   heden
Liefhebber van deze unieke Jaguar Coupe. Heb vele jaren naar goede en originele Coupe's gezocht , en uiteindelijke deze in Switserland gevonden. Volledige historie aanwezig , van 2e eigenaar met 95000 km op de klok. Bij aankomst in Rotterdam op export kenteken naar de RAC in Rotterdam gegaan , en kreeg meerdere complimenten van de chef werkplaats. Gebruik de wagen helaas te weinig en alleen met mooi weer voor een dagtocht. Wel al 5 keer meegedaan met de Jaguar Challenge en ben al aardig door Europa gereden.

Oldtimer Jaguar XJ 12 C
 
Eigenaar in de periode:   04-1999   -   06-2004
Vind de lijn van een MG B erg fraai. Eerst heb ik zelf in 1998 een rode MG A in Florida, USA gekocht. Dacht dat het een goede deal was, echter bij aankomst in NL en op de brug was het een ander verhaal. Daarna ingeruild bij Hoffman in Leek en enkele maanden later deze zeer fraaie MG B gekocht. Het bleek eveneens een USA import te zijn , echter uit California. Toen in Engeland opgeknapt en uiteijndelijk bij Hofman in Leek terecht gekomen. Wagen compleet gerestaureerd. Binnen en buiten. Leuke tochten mee gemaakt en zelfs in september 2001 in getrouwd te Rotterdam. Helaas vanwege ruimte gebrek vanwege de aanschaf van de Jaguar, heb ik hem verkocht aan iemand uit omgeving Zeeland.

Oldtimer MG MGB

Dutchmans autoverhalen

Alfa Romeo 2000 GT Veloce
Al bijna een jaar op zoek naar een goed exemplaar met de juiste kleur
Hoe mijn liefde voor Jaguar ontstond       2
Mijn liefde voor Jaguar ontstond zo'n 25 jaar geleden op de Parklaan te Rotterdam.

Dutchmans berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


Erik  02-03-2010 - Hallo Dutchman, welkom op CarRelation! Leuk dat je jezelf hebt aangemeld. Ging het toevoegen van je Jaguar en MGB goed? Ken je nog mensen met oldtimers? Je mag ze altijd loodsen naar deze site ;-) Groet, Erik