Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenGuus' profiel

Guus Jonker
Guus Jonker
Almere
Naast een groot Renault-liefhebber/eigenaar heb ik ook een verzameling Renault-miniaturen. Tevens ben ik secretaris/redacteur van de Stichting Vriendenkring Klassiekers, een niet-merkgebonden groep oldtimer/klassieker-eigenaren in Midden-Nederland, Zie voor info www.vriendenkring-klassiekers.nl
Renault 4CV Sport  
Club d'Anciennes Renault   OKG OTO-mobiel 
Renault 4cv afbeeldingen-site   

Guus' oldtimers

 
Eigenaar in de periode:   12-1998   -   heden
Toen ik nog een kleine jongen was van zo'n jaar of 9, had een oudere overbuurjongen als eerste auto een zwarte Renault 4cv. Dit is me altijd bij gebleven. Na eerst als een klassieke auto een Renault Estefette gehad te hebben (zie hieronder), heb ik uiteindelijk toch mijn huidige Renault 4cv gekocht en er inmiddels al vele leuke kilometers mee afgelegd.

Oldtimer Renault 4CV Sport
 
Eigenaar in de periode:   04-1989   -   12-1998
Mijn broer had een Renault Estafette als camper en was toen bestuurslid van de vereniging 'Vrienden van de Estefette'. Omdat ik eigenaar ben van een reclamebedrijf heb ik wel eens het een en ander voor deze vereniging gedaan. Als dank hiervoor heb ik een Estafette gekregen; deze moest toen nog wel gerestaureerd worden. Toen ik hiermee net bezig was kreeg ik een tip dat er in Zuid-Holland een mooie Estafette te koop stond voor fl. 1500.=. Nieuwsgierig als ik was ben ik naar deze bus gaan kijken. Het was een uitzonderlijk mooie. Het restauratieobject waarmee ik bezig was zou beduidend meer gaan kosten. Deze Estafette heb ik toen kunnen ruilen tegen een te leveren autoreklame op de nieuwe bus van de verkoper. Met deze bus heb ik toen een aantal jaren met plezier gestuurd.

Oldtimer Renault Estafette R2136

Guus' berichtenbox

Na inloggen kun je als lid een bericht plaatsen


RCV4  28-12-2015 - Gaaf, weer een liefhebber van de Renault 4cv gevonden. En een clubgenoot ook nog. Eens sparren? Lijkt me leuk!
Frank Panhuyzen  06-07-2009 - Dag Guus, welkom bij de club!! Mooooie auto!!!! Vive la France!!
Erik  05-07-2009 - Goedemorgen Guus, Leuk dat je jezelf hebt aangemeld! Ik heb al meerdere malen op je R4CV site gekeken! Ging het aanmelden goed? En het toevoegen van je 4CV? Je feedback is altijd welkom. Trouwens, zou je het leuk vinden om je Estefette (je voormalige oldtimer) ook toe te voegen? Dat kan. Groet, Erik