Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenjuli 2008


Een foutje kan in een klein hoekje zitten. Een deuk ook.


EricNL  |  Volvo Amazon 130
Opgesteld op 05-07-2008  |  Wijziging op 05-07-2008 00:00


Ik krijg nog steeds een rilling over mijn rug als ik terugdenk aan woensdag afgelopen week. Ik kom aanrijden om te parkeren, ik zie een plekje om mijn auto neer te zetten. Nadat ik rustig achteruit rijd hoor ik ineens een groteknal en staat de auto stil. In de verte hoor ik een stuk of wat collega's lachen.

Nou is mijn amazon echt geen pronkstuk voor op de weg, op de vormgeving na dan. Het is mijn vervoersmiddel. Ik steek er echt wel veel tijd in om hem in orde te houden, maar qua uiterlijk is dat niet direct te zien. Toevallig had ik 2 weken terug de kofferklep gewisseld met een oude rotte klep, zodat ik die van mezelf eens in orde kon maken. Dat zou stap 1 van het aanpakken van het uiterlijk zijn. Achteraf is dat maar gelukkig want nu heb ik nog een goede achterklep die een beetje hard is.

enfin..

Ik zet (bevangen door de hitte en door de schrik) de auto even weg op een plek waar geen lantaarnpaal van zo'n 35 cm doorsnee staat en kijk eerst snel bij de lantaarnpaal die ik geraakt had. Enkel een klein stukje verf was gebroken, maar verder helemaal niets te zien. Dat was wel anders toen ik bij de achterkant van mijn amazon ging kijken. Kofferklep zo krom als een hoepel, de bumper in een vette V en de achterkant ingedrukt. Ik reed toch echt niet hard. Toen zo'n tiental collega's waren komen kijken om eens goed te zien wat er gebeurd was, was ik al weg. Ik moest werken, en dacht dat het beter was even mijn gedachten aan mijn werk te besteden. Dat hielp wel, maar toch... Wat nu?

Nadat ik iemand gesproken had van het schadecentrum, een deur verderop, hoorde ik dat ik zelf de schade wel weer aardig in het gareel zou kunnen krijgen. Dus. Ik aan de slag om alles weer recht te breien in een verloren uurtje. Nu is het nog niks, maar de klep kan dicht en de kentekenplaat is weer goed zichtbaar.  Er gaan nog wel wat uurtjes in zitten, en onderdelen ook, maar ik kan weer op weg want tenslotte is mijn auto een auto, en een gebruiksvoorwerp waar ik in het vervolg beter op moet gaan passen, want eerlijk gezegd vind ik het zelf ook wel erg zonde.

Totale beoordeling
1

Auteur 
Oldtimer Volvo Amazon 130
Volvo Amazon 130
Trefwoorden  schade


Geef een fototitel
Geef een fototitel

Geef een fototitel
Geef een fototitel

Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven