Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenJa, hij rijdt op benzine


en zonder benzine dus niet..........


Lars  |  Volvo Amazon Cabrio
Opgesteld op 24-06-2008  |  Wijziging op 24-06-2008 00:00


Vandaag was het gelukkig weer eens mooi weer, dus ben ik maar weer eens met de cabrio naar m'n werk gegaan. Ik wist dat ik niet heel veel benzine meer had, maar dacht net genoeg te hebben om heen en weer te gaan en thuis weer te tanken.

Eenmaal op de terugweg werd het wel spannend. Zeker omdat het metertje nou niet enorm nauwkeurig is. Halverwege het contact tijdens het rijden maar eens uitgezet. De wijzer zakte nog verder naar links, conclusie, dat gaat wel goed. Toch voor de zekerheid maar rustig 80 rijden achter een vrachtauto.

De stad weer in, een onbemand tankstation. Hmm, daar hebben ze alleen euro en geen V-Power. Toch maar door naar de pomp over de brug. Die is "goedkoop" en ze hebben v-power.

Maar helaas, met nog 2km te gaan viel hij toch stil. De wijzer steekt nog steeds halverwege het meest linker blokje. Met een lege tank van de koelvloeistof naar de pomp en daarna deed hij het weer prima.

Nu weet ik ook wanneer de wijzer leeg aangeeft. Toch misschien maar LPG inbouwen. Dan heb je altijd nog benzine als alternatief en is bovendien een stuk goedkoper.

Totale beoordeling
2

Auteur 
Oldtimer Volvo Amazon Cabrio
Volvo Amazon Cabrio
Trefwoorden  benzine tank leeg


Creatief bij pech
Creatief bij pech

Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven