Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenIk ga de Saab verkopen


Het bezit van de zaak is het einde van het vermaak.......


Rob Vonk  |  Saab 96 shortnose
Opgesteld op 12-12-2009  |  Wijziging op 12-12-2009 18:03


Na een jaar prima sturen in mijn voortreffelijke Tweetakt Saab 96, heb ik toch besloten om de auto te gaan verkopen.

Collega's vrienden en bekenden verklaren mij voor gek, maar ik kan het niet helpen, het sleutelen vind ik nou eenmaal leuker dan het "hebben".

Ik heb in het verleden ook al eens met ziel en zaligheid een Puch motorfiets naar nieuwstaat terug gebracht. "Die doe je nooit meer weg was" het meeste commentaar Maar na een paar tochtjes was de lol er weer snel vanaf en ben ik op zoek gegaan naar een ander project.

Mijn Saab heeft nu ca 6.000 km gereden en is voor de verzekering getaxteerd op 12.500 euro. Zolang ik hem klaar heb, ben ik blijven zoeken naar verbeteringen om hem zo origineel mogelijk te maken. Recentelijk tikte ik nog een gloednieuw grilletje op de kop, de handgreep lussen binnen heb ik in de USA als replica gevonden en er is vorige week nog een nieuwe voorruit in gekomen, de oude was nogal gekrast en ik kon nog een nieuwe (gelaagde) kopen. Gisteren op Vehikel nog een paar nieuwe wissers met armen gescoord!

Ik wil weer een nieuw project beginnen, waarschijnlijk wel weer een Saab, maar heb geen ruimte om de auto's te stallen, dus als er iets nieuws komt, moet er eerst plaats gemaakt worden. Ach en het betekent dat er heeeel langzaam weer een paar mooie Oldtimers bijkomen in Nederland...

Dus als er liefhebbers zijn voor een kant en klare perfecte oldtimer, neem dan gewoon even contact op.

Oh, ja er is natuurlijk een mooi fotoboek van de restauratie bij en er zijn wat van die typische jaren 60 accessoires beschikbaar, zoals een leuk picknick setje, en een originele reservetankje.

Totale beoordeling
1

Auteur 
Oldtimer Saab 96 shortnose
Saab 96 shortnose
Trefwoorden  saab tweetakt te koop


Saab 96 shortnose
Saab 96 shortnose

Saab 96 shortnose
Saab 96 shortnose

Saab 96 shortnose
Saab 96 shortnose

Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven