Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenKika Classic Car Tour 2009


Met een oude Opel de Kika Classic Car Tour rijden.


Peko  |  Opel Olympia
Opgesteld op 21-07-2009  |  Wijziging op 21-07-2009 08:57


www.kikaclassiccartour.nl 

Op 31 mei 2009 meegedaan aan deze mooie rit. Deze rit is een mooie combinatie van een goed doel en hobby. Het was een fantatisch mooie dag, waar ook nog een 10.000 euro is opgehaald voor het goede doel.

Samen met mijn beste vriend die ook liefhebber is van oude auto's, meegedaan aan deze tour. De start was in Beekbergen bij de Woeste Hoeve. Vanuit daar door de prachtige omgeving gereden. Is overigens niet eenvoudig zo'n route rijden, zeker niet als je dit voor het eerst doet.

Alles was supergoed verzorgd en het weer was prachtig!! De opkomst vond ik wat lager als ik dacht dat ie zou zijn. Al met al deden zo'n 25 oldtimers mee, met van alles en nog wat aan auto's. Volgend jaar zou ik zeker weer mee willen rijden, maar dan gaan we denk ik met de auto van mijn maat, hij heeft een Porsche 356.

Voor m'n oude Opeltje was het ook de eerste keer dat hij zich moest bewijzen. Aangezien wij in de omgeving van Rotterdam wonen, hebben we die dag heel wat kilometertjes gemaakt. Ruim 450 kilometer wel te verstaan. En het Olympiaatje heeft zich prima geweerd. En dit terwijl ik nog papieren heb van de apk keuring uit Zweden van o.a 1989 waarop de kilomerstand destijds ca. 64.000 kilomer was. Terwijl hij nu op 67.000 staat na de tour. Heb ik toch in een weekend voor een aantal jaren kilometers gemaakt.

Kortom een superdag !!

Grtz,

Perry

Totale beoordeling
0

Auteur 
Oldtimer Opel Olympia
Opel Olympia
Trefwoorden  kika


Opel Olympia
Opel Olympia

Opel Olympia
Opel Olympia

Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven