Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenhet seizoen kan weer beginnen


Het zonnetje straalt weer heerlijk boven aan de hemel en iedereen trekt weer naar buiten...


Erik en Saskia  |  Volkswagen Karmann Ghia
Opgesteld op 05-04-2009  |  Wijziging op 05-04-2009 19:02


Tuintjes worden weer zomerklaar gemaakt, motorrijders trekken er weer opuit en de daken van de cabrio's blijven weer lekker omlaag. Nu mag ik ook weer de weg op!

Na een heerlijke winterslaap werd ik twee weken terug weer wakker gemaakt. De deur ging open en daar stonden Erik en Saskia met een nieuwe accu voor me. Deze werd gemonteerd, net als de linkerdeur. Deze is weer voorzien van een nieuw deurpaneeltje. Ziet er weer netjes uit zo.

Wat was het heerlijk, even wat benzine doorpompen en daarna starten en lopen. Daar gingen we, even een lekker blokje om. Wat is het toch leuk om te rijden en mezelf te showen aan de mensen. Heerlijk gevoel is het toch, dat ik bij mede weggebruikers een glimlach op het gezicht achterlaat. Wildvreemden die naar me zwaaien en me zonder problemen voorrang geven...

Over twee weken begint het luchtgekoelde seizoen echt weer. De eerste kevermeeting van het jaar is dan in Drachten. Een gezellig samenzijn met mijn kevervriendjes.

Voor de rest van het jaar staan er alweer heel wat meetings en puzzelritten in de agenda, dus vervelen doe ik me dit jaar niet!

Totale beoordeling
1

Auteur 
Oldtimer Volkswagen Karmann Ghia
Volkswagen Karmann Ghia
Trefwoorden  karmann ghia


Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven