Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenmijn eend verleden


wat een warm gevoel is dat toch een eend rijden


dolf  |  Citroën 2CV6
Opgesteld op 10-11-2008  |  Wijziging op 11-11-2008 00:00


Ik denk dat het houden van is ,als ik aan een eend denk ,dan word ik warm van binnen en zelfs wat emotioneel ,een soort van verliefdheid,de kriebels.Ik baal er ook van dat mijn eendje nu zolang al uit elkaar ligt ,We hebben al zoveel mooie momenten samen meegemaakt en ze bracht me altijd waar ik heen wou.

We woonde aan een dijk in Noord holland waar veel verkeer langs ging en waar ook veel met zout werd gestrooid en de zeewind deed ook al niet veel goeds ,ik zag charlotte snel wegroesten (snik),toen we in Groningen kwamen wonen ,heb ik haar in de garage gezet en langzamerhand ontleed.

mij hemel daar was nix meer van over 1 en al roest en gaten ,gelukkig was het onderstel nog vrij goed en de koets pffffffff veel nieuwe onderdelen in en laswerk .

ik hoop dat ik haar voor Augustus weer op de weg heb ,want ik wil graag naar de world meeting in tjechie.maar of dat lukt ?????

Maar goed mijn eerste eendje was een witte ,een beauty met jeans bekleding , ik had net mijn rijbewijs en mijn moeder zei nee dat moet je niet doen en andere zeiden ook nee niet doen ,maar ik was al zo verliefd ,koste was wel 8000 gulden en voor die tijd ,dus toen toch luisteren naar moeders en een volvo voor 450 gulden gekocht van de shoarma boer ,nou nog geen week later de hele automaat naar de knoppen ,ik heb hem gelijk ingeruild en de mooie witte eend gekocht ,wat was dat fijn zeg,tot dat ik het gigantisch in me rug kreeg en ik moest alle dagen veel rijden ,dat viel niet mee ,dus met pijn in mijn hart toch weer na een paar jaar verkocht.

maar ja een opel kadet rijden was het ook niet helemaal dus toch maar weer een eendje ,een rode ,genaamd le berry,oeeeeeeeee wat was dat fijn zeg ,we hadden onze 2 honden op 1 deur laten airbrushen ,dat was een mooie blikvanger.mar ach na een paar jaar was deze ook op en me hoofd stond niet echt naar restaureren dus maar weer verkopen totik charlotte zag.

mmmmmmmmmmm wat een lekker ding

Totale beoordeling
1

Auteur 
Oldtimer Citroën 2CV6
Citroën 2CV6
Trefwoorden  nooit meer anders verliefd warmgevoel


onze eerste eendje
onze eerste eendje

onze tweede eend le berry met onze
onze tweede eend le berry met onze

met le berry op vakantie
met le berry op vakantie

geboortekaartje  onze jongste Dion
geboortekaartje onze jongste Dion

charlotte tijdensonze verbouwing
charlotte tijdensonze verbouwing

Charlotte als hooiwagen
Charlotte als hooiwagen

druk aan het slijpen aan charlotte
druk aan het slijpen aan charlotte

Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven