Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenEr is een tragische tijd voor ons aangebroken...


Er is een tragische tijd voor ons aangebroken. Onze 1200 Kever uit 1983 begint langzaam roestverschijnselen te vertonen. Helaas hebben wij als studenten het geld niet om de Kever een grote onderhoudsbeurt te geven.


Kevertje  |  Volkswagen Mexicaanse 12...
Opgesteld op 01-10-2008  |  Wijziging op 06-11-2008 00:00


Er is een tragische tijd voor ons aangebroken. Onze 1200 Kever uit 1983 begint langzaam roestverschijnselen te vertonen. Helaas hebben wij als studenten niet het geld om de Kever een grote onderhoudsbeurt te geven.

Onze Kever heeft verschillende roestplekken, zoals deurschanieren, bij de kofferklep en aan onderzijde van de deur. We zijn hard aan het sparen om beetje bij beetje de roest weg te halen.

Onze voor- en achterbumper roestten eerst ook; deze hebben we ondertussen al kunnen voorzien van een anti-roestbehandeling en een nieuwe laklaag.

Ook begint de autolak los te laten. Te bladeren; kleine stukjes lak laten langzaam los. Dit vinden wij zonde, maar ook voor een ouderhoudsbeurt aan de lak hebben we nog niet genoeg geld.

Het geld tekort komt mede doordat we het gelijk in ƃĀ©ĆƒĀ©n keer goed willen doen. Aan gezien we nogal vaak last hebben van goedkoop is duurkoop (als je snapt wat ermee bedoeld wordt).

Ook zoeken we nog een goede plek om wat werkzaamheden te verrichten, aangezien er nog meer oldtimers in familiebezit zijn staan de garageboxen vol.

Als iemand ons kan helpen, met bijvoorbeeld tips over een loods die tehuur is in de buurt van onze woonplaats. Of iemand die een goede en goedkope manier weet om roest tegen te gaan, of misschien iets heeft wat nuttig kan zijn. Laat het dan alstublieft weten.

Bij voorbaat dank voor de tips en lezen van dit verhaal.
Totale beoordeling
3

Auteur 
Oldtimer Volkswagen Mexicaanse 1200
Volkswagen Mexicaanse 1200
Trefwoorden  Volkswagen VW Kever 1200 roest


Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven