Statistiek

1702leden
2144oldtimers
507autoverhalen
27groepenplamuur, kwasten en poetsen


opknappen gestart


EricNL  |  Volvo Amazon 130
Opgesteld op 03-09-2008  |  Wijziging op 03-09-2008 00:00


Nou is het eindelijk zover. Nadat ik al een hele tijd tegen een roestige plek aan heb zitten kijken op mijn dak en met primer steeds bijwerken, is nu eindelijk het begin gemaakt om eens goed te gaan kwasten. Na wat schuurwerk ging het regenen, dus dat was op zich niet zo heel positief, maar toch.. alles moet doorgaan. Aangezien mijn budget eenvoudigweg niet enorm is toch maar gewoon op de primitieve toer.

Mijn buurman komt regelmatig kijken en mag graag meedenken met problemen. Hij leerde me plamuren, dus dat moest ik ook maar gaan doen. Uiteindelijk ben ik zo af en toe wel erg trots op mezelf, gewoon omdat ik dingen leer die me gewoon de rest van mijn leven bij blijven.

Gewoon even tussendoor vroeg ik me ineens af waar toch die kunststof voorschermen vandaan komen voor amazon, want als ik de prijs zie voor een nieuwe stalen scherm dan kan ik wel flauwvallen. De prijs die gevraagd wordt zou reeel zijn als het RVS was, maarja, nu heb je anders geen keus, dus weet je waar in godsnaam die kunststof schermen vandaan komen, laat me maar weten, of natuurlijk als je weet waar ik aan rvs exemplaren kan komen.

Enfin, nu heb ik net door mijn moeder een mooie kopie laten maken van mijn hemeltje, en die hangt er bijna in. Nu is het echt weer een trots om in de auto te zitten, en te genieten van het toeren. Jah..

Zoals ik al zeg. Mijn auto is mijn leermiddel om te leren om van alles aan te pakken.

Totale beoordeling
1

Auteur 
Oldtimer Volvo Amazon 130
Volvo Amazon 130
Trefwoorden  opknappen restauratie


Geef een fototitel
Geef een fototitel

Geef een fototitel
Geef een fototitel

Geef een fototitel
Geef een fototitel

Reacties

Na inloggen kun je als lid een reactie geven